Vizija
Vizija podjetja EKO Gurman je picerijo Oliva v Celju, po prijaznosti do gostov, po izvirni kulinariki, po brezhibnem odnosu do dobaviteljev, po vrhunskem sodelovanju s šolami in po višini plač zaposlenih, uvrstiti na vodilno mesto v regiji.

Poslanstvo
Tu smo zato, da ljudem polepšamo življenje.

Kje smo?

Picerija OLIVA se nahaja na Dečkovi cesti, v obrtni coni Lava, pri trgovini Eurospin, nasproti poslovne stavbe Ingrad. Še ne tako dolgo nazaj se je na tej lokaciji odprla največja kitajska trgovina v Sloveniji, pred kratkim pa se je se v neposredni bližini odprl nov, velik, moderen trgovski center Jager.

Ponudba

Picerija OLIVA, ki je locirana v poslovni stavbi »Giga Šport« v Celju, je že 20 let znana predvsem po odličnih hamburgerjih, po velikih in dobrih picah ter, čedalje bolj, po izvirni ponudbi jedi za športnike. Za prave športnike in za športnike po duši. Jedi iz naše pestre ponudbe vam lahko tudi pripeljemo na dom!

Med tednom nudimo okusne domače malice, v ponudbi imamo prehrano za študente, organiziramo pa tudi rojstne dneve za mladino. Pri nas bodo prišli vaši najmlajši res prišli na svoj račun, igrali se bodo na velikem kompleksu igral, starši pa boste lahko v tem času, na veliki terasi sredi zelenja, v miru kaj spili ali nekaj dobrega pojedli.
Vse te specialiete pa picerija OLIVA zaokroži z prijazno in hitro postrežbo ter z dobrim vzdušjem našega kolektiva.
Vsekakor priporočamo obisk naše picerije, ki vam odpira vrata med tednom ob 8.00 uri zjutraj. Naša osnovna naloga je, da vam polepšamo življenje.

V piceriji OLIVA  imate na voljo:
• jedilnico za 100 gostov,
• teraso za 110 gostov,

Vljudno vabljeni.

EKO GURMAN d.o.o.
Dečkova cesta 41
3000 Celje

p.e. Picerija OLIVA

Matična številka: 3838951000
Davčna številka: SI32192053
TRR Delavska hranilnca d.d. Ljubljana: SI56 6100 0000 7443 836
Šifra dejavnosti: C10-850
Vpis v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju 29.10.2010.

GSM: 031 374 652
picerija@oliva.si

Zakaj nam zaupati?

Trudimo se, da bi bile naše storitve enostavno nekaj več. Ne želimo nastopati v konkurenci, kjer je edino merilo cena, cena pri zagotovljeni kakovosti – to je naš izziv. Preseči želimo vaša pričakovanja. Radi bi izboljšali kakovost vašega življenja.

Zavedamo se, da se le zadovoljen kupec vrača. Na osnovi naših dolgoletnih izkušenj, na vseh področjih našega delovanja, smo vam lahko kompetenten partner, dober gostitelj.