Mag. Miha Muhič

direktor

Naš direktor je oče, mož, po prepričanju ljubitelj športa, po duši podjetnik. Poslovno je angažiran v zelo različnih dejavnostih, v več podjetjih. Na vseh področjih svojih aktivnosti deluje v dobro ljudi. Je avtor prihajajoče knjige »Not Just Food«, kjer razkriva in pojasnjuje zakulisje gostinstva, te tako čudovite dejavnosti. Po horoskopu je kozorog, ki nikoli ne odneha, od sodelavcev pričakuje veliko, najbolj pa je zahteven sam do sebe. Pustolovska stran njegove duše mu ne pusti, da se ne bi ukvarjal z zelo različnimi športi, najraje pa ima tiste, kjer je pomembna disciplina, kjer je moč spremljati napredek, kjer lahko tekmuješ in se primerjaš – sam s sabo. Običajno vstaja ob štirih zjutraj, zelo veliko bere, se izobražuje, televizije ne gleda, veliko pa mu pomenijo besede hvala, prosim in oprosti. Najbolj, kar si želi je, da bi s svojo čudovito ženo imela več časa za družino.

Mateja Muhič

prokuristka

Matejin nemirni podjetniški duh se je pokazal že v rani mladosti, ko je zelo rada odkrivala svet, kot otrok preplezala čisto vsa drevesa v okolici, malo kasneje pa že potovala po svetu, najraje zelo prvinsko, z nahrbtnikom na rami in nekaj malega denarja v žepu. Da je prava Gorenjka se vidi skozi njeno ljubezen do hribov, sicer pa zelo rada kolesari, smuča in teče. Sama pravi, da se vsako leto prijavi na Ljubljanski maraton iz čiste trme, iz istega razloga pa je na fakulteti, kot edina v generaciji, kultni predmet ustavno pravo pisala z oceno 9. Tam se je tudi sicer naučila natančnosti, s podlago enajstih let dela na Centru za socialno delo pa uspešno krmari med zahtevami, službeno sodelavcev in zasebno, svojih treh otrok. V podjetju skrbi za kadre in finance, po potrebi stopi v šank ali pomaga v kuhinji, najbolj od vsega pa jo osreči složnost, tako v družini, kot v podjetju.

Miran Kovač

organizator gostinstva

Miran pri nas skrbi za stroko. Profesionalno je zaprisežen gostinec, v prostem času pa je zapisan športu. Igra odbojko in nogomet, veliko kolesari, fitnesira, kar pa ni bilo vedno le ljubiteljsko. S slednjim se ukvarja že 15 let, dosegel je veliko uspehov, z vrhuncem kariere leta 2016, ko je postal absolutni prvak IBFF Body Building Classic kategorije. Je poročen, mož fantastične žene in oče navihanega fantka. Po izobrazbi gostinsko turistični tehnik, ki neskončno rad kuha, ustvarja svoje recepte in obožuje sladice. Prve kilometre gostinstva je nabiral pri Štormanu, sedaj pa je našel v Olivi dolgoročen izziv, kjer je njegova energija usmerjena v rast in uspešnost poslovanja podjetja. Zelo veliko se uči, veliko pozornosti posveča pravilni in zdravi prehrani, predvsem pa se koncentrira v izboljšanje področja prehranjevanja ljudi v restavracijah na splošno.

Picerija OLIVA
Dečkova cesta 41
3000 Celje

GSM: 031 374 652
picerija@oliva.si